top of page

За нас

“PEARL Events & Wedding “ е Новата Перла в короната на сватбения бизнес в България. Стремежът ни е да осъществим красиви сватбени събития със собствен почерк и стил. Точно толкова специални, колкото са специални мечтите ви за този ден. Ние ще изготвим цялостното ви планиране, декорация и украса, за да създадем една неповторима визия на вашето събитие.

 

Bouquet
Wedding Decor

Най-специалният ден в живота ви заслужава най-комплексното и професионално отношение от нашите сватбени агенти. Ние сме креативни и иновативни в тенденциите на сватбените тържества в България и по света. Държим на специално отношение, коректност и професионализъм. Отнасяме се с внимание към всеки детайл и клиент. Наша запазена марка е да създаваме красота. 

Наслаждавайте се на нашите флорални 3D композиции .

Специалисти сме в изграждането на неповторими декори за вашето събитие. 

Нашата мисия е да създаваме красиви събития. Ние ви предлагаме флорална декорация от най-висок клас. 

Организиране на сватби, кръщенета, рождени дни, тематични партита, фирмени партита, фестивали, концерти, промоции. 

Предлагаме под наем стилна и висококачествена декорация и разнообразни услуги като наем на Сцени, шатри, тенти, метални масивни конструкции, професионално осветление, пушек, заря, наем на автомобил,

Организиране на шоу програми, включващи водещи, диджеи, музиканти, певци, танцьори, хостеси, сватбен фотограф и видеооператор. 

bottom of page